28.07.2005 19:26
В четверг, 28 июля, в редакцию From-UA, пресс-служба «Братства» прислала заявление Дмитрия Корчинского по поводу скандала вокруг сына Президента – Андрея Ющенко. Приводим полный текст сообщения на языке оригинала:

«Скандал щодо Ющенка і його сина свідчить про одне: ми «Братство» проповідуємо перед глухими, танцюємо перед сліпими, вправляємось в євангельському спорті – метанні бісеру на дальність.

Все, що журналісти відкривають для себе в своєму Ющенкові, два роки поспіль розповідалося про нього в знаменитій програмі „Проте”.

Хочете знати, що буде далі? Почитайте розшифровки „Проте” – там все є. І в чудовій літературній формі. Вони – ці журналісти – ненавиділи нас за правду про Ющенка. Тепер вони ненавидять Ющенка. Вони кусають Ющенка, бо вболівають за Неньку? Бо цього вимагає їхнє сумління? Ні за Неньку, ні за сумління не йдеться. Серед підписантів листа до Ющенка з вимогами вибачення, одразу впадають в око десяток патентованих педерастів.

Причина в тому, що американці дали „фас!”, бо їхня маріонетка виявилася менш здібною, ніж вони очікували. Ющенка треба трошки посікти, щоб не сприймав себе надто всерйоз. Насправді журналістське закликання про свободу слова розшифровується так: Ви (начальство) не повинні нам вказувати що писати, ви повинні нам за це платити.

Вони вимагають від Ющенка, щоб він лишався в межах благопристойності і закону. Чи не вони облизували його, коли він блюзнірствував, тримаючи ліву руку на Біблії, коли він та його свора ґвалтували закон, щоб оголосити третій тур виборів? Нехай вони згадають про це, коли луценківські соколи повезуть їх до свіжовикопаної ями в Таращанському лісі. Чекати недовго...»