Фаріон про «гендерну політику»: Це насправді маніпуляція людською свідомістю
25.09.2018 12:22

Саме словосполучення «гендерна політика» є абсурдним. Про це в ексклюзивному коментарі журналісту інтернет-видання Новости Украины – From-UA розповіла народний депутат України Ірина Фаріон.

За словами нашої співрозмовниці, саме словосполучення «гендерна політика» є абсурдним, адже коли жінка прагне досягнути якоїсь мети, вона це зробить завжди, як і чоловік.

Коментуючи заяву Урядового уповноваженого з питань гендерної політики Катерини Левченко про те, що в Україні розрив в оплаті праці жінок і чоловіків на сьогодні становить до 30% не на користь жінок, Ірина Фаріон зазначає наступне: «Не знаю, звідки дані у «женщины Левченко» проте, що жінка заробляє менше, ніж чоловік. Я працюю у науковій сфері, і Гріневич зробила все для того, щоб науковці вищої освіти були абсолютними злидарями, незалежно від того, чоловіки чи жінки, а винятково з огляду на те, що вони науковці. То що про це скаже «женщина Левченко» - працює тут гендер чи ні?».

«Я розумію, що Гріневич має таку при собі «гендернуту женщину» на прізвище Малахова, яка розповідає про гендерну дискримінацію у підручниках. Виявляється, що гендерна дискримінація — це коли мама миє дитинку, а батько робить полички у гаражі — це те вони вкладають в поняття гендерної політики? Я вважаю, що цих людей треба лікувати у психіатричних клініках, тому що функції чоловіка і жінки давним-давно визначила природа ще під час народження», - додає політик.

«Чоловік фізично сильніший за жінку і має бути месником, воїном і її охоронцем. Жінка фізично слабша від чоловіка, тому, звісно, має виконувати слабшу роботу, я маю на увазі фізичну. А в плані інтелектуальному ці люди будуть такими, залежно від того, як будуть над собою працювати. І в політичній царині будуть такими, залежно від того, яку будуть ставити перед собою мету. А поняття гендеру — це насправді поняття маніпуляції людською свідомістю і поняття переведення поважних пріоритетів державних у царину абсолютно вторинну, ідіотичну і нікому не потрібну», - констатує співрозмовниця видання.