Пророцтва від найвідоміших екстрасенсів для України на кінець 2018 року
17.10.2018 18:41

Деякі з пророцтв передбачають подальші потрясіння, від яких громадяни просто не встигатимуть оговтуватись, пише hodynnyk.

Незважаючи на це, існують і такі, які обіцяють світле майбутнє, яке радуватиме жителів українських територій уже найближчим часом. Таким чином, основне залежить не лише від самого тексту пророцтва, але й від його грамотної інтерпретації. Розглянемо найголовніші передбачення ясновидців для нашої країни дещо детальніше.

Що передбачає Глоба для України?

У відповідності до прогнозів, складених російським астрологом Павлом Глобою, протягом наступного року українцям не слід розраховувати на припинення потрясінь та військових дій у східній частині. Його пророцтво про Україну-2018 стосується кризових явищ, що охоплюватимуть щоразу все більшу кількість країн по всій планеті. Проте він звертає увагу, що серйозні негативні впливи ризикують завершитися переглядом кордонів кількох держав сучасної Європи.

Незважаючи на це, саме у 2018 році українська держава, цілком можливо, зможе вирівняти рівень економічного спаду, що розпочався близько чотирьох років тому. Якщо Глоба каже про політичні аспекти своїх передбачень, то для державної одиниці він надає зовсім невтішні пророцтва, суть яких полягає в розподілі на дві частини території країни.

Передбачення карпатських мольфарів

До них входять Орест Стафійчук, чарівна Магдалена Мочіовські та багато інших.
На відміну від Глоби, ясновидці із Карпатських гір дають досить позитивні прогнози. Для покращення стосунків із російським сусідом доведеться ретельно підготуватись та бути готовим до ведення тривалих діалогів, під час яких варто не забувати про ті проблеми, що вже накопичуються впродовж тривалого часу.

Читайте також: Увага: в Україні набирає обертів новий вид шахрайства

Мольфарські прогнози для України на майбутнє-2018 базуються на побудові насправді міцних торгових стосунків та досягнення військового нейтралітету між державами.

Віщуни говорять про амбітну та цілеспрямовану людину, яка має прийти до влади. Це буде чоловік. Йому вдасться розпочати і завершити всі необхідні політичні та економічні зміни. Під керівництвом сильного лідера Україні вдасться зайняти достойне місце на світовій політичній арені.

Особливості передбачень Михальди

З-поміж різноманітних відомих на сьогоднішній день передбачень ясновидців та астрологів особливо виділяється пророцтво Михальди для України на 2018 рік. Справа в тому, що їй насправді вдається прогнозувати майбутні події з максимальною достовірністю, через що її авторитет заслуговує уваги для жителів української держави.

На думку Михальди, в близькому майбутньому українцям слід готуватись до оновлення політичної влади в країні. Вона стверджує, що цього разу насправді керувати державою зможе людина, яка прийде із простого народу.

Що стосується питання територій, то, на думку Михальди, швидше за все, українці будуть змушені очікувати, поки Росія не розділиться на чотири частини: лише в такому випадку може вдатись розквіт усіх галузей життєдіяльності в країні.