Тимошенко збирає підписи народних депутатів проти підвищення тарифів на газ
22.10.2018 17:30

Рішення про подорожчання газу для населення ухвалено в інтересах мафії, - заявила Юлія Тимошенко під час прес-конференції у Хмельницькому.

«За останні 6 місяців до першого туру президентських виборів вони планують ще заробити на людях. Вони розібрали між собою газові родовища, які належать українцям, вони намагаються, виставляючи непосильні тарифи і прикриваючись МВФ, за ці 6 місяців покласти ще декілька мільярдів на свої офшорні рахунки. Це їх «дембельський» акорд», – заявила вона.

Лідер «Батьківщини» підкреcлила, що зробить все для того, щоб зупинити підвищення тарифів на газ, тепло та електроенергію, і не дозволити відкинути довести людей за межу бідності. Наразі Юлія Тимошенко звернулася до депутатів усіх рівнів, починаючи від районних, міських рад, депутатів ОТГ, із закликом негайно зібрати позачергові сесії.

«Люди в розпачі. Тож, усі, хто обраний людьми, мають допомогти зупинити цей небезпечний крок, який зробив президент Порошенко. Для того, щоб він не знущався більше з українців і не забирав останнє», – сказала Голова партії.

«Батьківщина» також вимагає позачергового засідання Верховної Ради. «Ми вимагаємо ухвалити постанову про мораторій на підвищення тарифів», - наголошується в партійній заяві.

Свої підписи під вимогою поставили всі депутати фракції "Батьківщина". «Якщо хтось з колег народних депутатів з певних причин, перебуваючи в місті Києві, не може під’їхати в офіс партії «Батьківщина», – просимо зголоситися: ми зможемо організувати доставку підписних листів. Ми повинні скасувати це необґрунтоване і злочинне рішення. Подорожчання газу для громадян не має відбутися», - завершується заява партії.