Вбивства активістів: Цибулько розповів, на які моменти мало хто звертає увагу
06.11.2018 12:46

Після загибелі Гандзюк у нас починається якась істерія, що активісти - це янголи у плоті, які лише дбають про суспільне благо. Про це в ексклюзивному коментарі журналісту інтернет-видання Новости Украины – From-UA розповів політолог Володимир Цибулько.

Коментуючи ситуацію, пов’язану з вбивством активістів в Україні, наш співрозмовник зазначає наступне: «Що стосується справи Гандзюк, то відомо, що заарештовано 5 людей: питання тільки у замовнику, а виконавці і організатори арештовані. І це вже питання не до слідчих органів, а до суду. А ось, наприклад, разом з замахом на Гандзюк було вбивство у Бердянську, і воно розслідувано».

«Взагалі ж на тлі цієї смерті у нас починається якась істерія, що активісти — це янголи у плоті, які лише дбають про суспільне благо. А справа у тому, що вбивство у Бердянську і замах на Катерину здійснили учасники АТО - хтось про це говорить? А учасники АТО що, не активісти? Вони ж пішли захищати Україну з доброї волі — чому вони не активісти?.. Тобто тут є інформаційна гра та інформаційні спекуляції. Якщо брати цю історію, то треба говорити на максимально неемоційних тонах, говорити тільки фактами, тоді дещо розвидниться всім, хто влаштовує істерики або веде це до істерики певних квазі-активістів», - додає експерт.