Врізався у пасажирський автобус та хотів утекти: у Бердичеві водій напідпитку скоїв ДТП
19.11.2018 09:47

Людина, яка вживає алкоголь та сідає після цього за кермо, – це вже потенційний вбивця і майбутній винуватець ДТП. На жаль, водіїв, які люблять їздити у стані сильного алкогольного сп’яніння, у Бердичеві вистачає. І що найгірше – здебільшого після автомобільних аварій за участю таких людей страждають саме інші учасники дорожнього руху, а п’яні учасники автопригоди залишаються цілими та неушкодженими. Власне, саме так сталося у суботу, 17 листопада.

Як стало відомо, суботнього вечора сталася жахлива автомобільна аварія на перехресті вулиць Європейська та Данилівська (кол. Фрунзе), поблизу готелю «Дружба», пише berdichev.biz. Винуватцем ДТП став водій автомобіля «Фольксваген Кадді» 1989 року народження, який не надав перевагу у русі та скоїв зіткнення з пасажирським автобусом.

За неперевіреною інформацією, водій намагався втекти з місця пригоди залишивши автомобіль та свого приятеля у ньому, який отримав чисельні травми. Затримати порушника допомогли очевидці ДТП. І водій, і його пасажир, зі слів працівників поліції, знаходилися у стані алкогольного сп’яніння.

Пасажир іномарки 1997 року народження отримав черепно-мозкову травму та пошкодження в області живота, і був негайно госпіталізований до реанімаційного відділення центральної міської лікарні. Наразі поки що немає інформації про його стан. На місці автопригоди працювали працівники поліції, з пасажирів автобуса, на щастя, ніхто не постраждав.