Політолог Бала про долю «Опозиційного блоку»: Це мало статися набагато раніше
21.11.2018 12:58

Розбіжності між двома бізнесовими групами «Опозиційного блоку» були ще за часів президентства Януковича, тому ніякої сенсації у виключенні Бойка і Льовочкіна немає. Про це в ексклюзивному коментарі кореспонденту інтернет-видання Новини України – From-UA розповів політолог, голова Агентства моделювання ситуацій Віталій Бала.

Коментуючи ситуацію, пов'язану з виключенням нардепів Юрія Бойка і Сергія Льовочкіна з «Опозиційного блоку», наш співрозмовник зазначає наступне: «Я думаю, що насправді це питання дисципліни. Це було зроблено для того, щоб так чи інакше та група, яку умовно називають групою Ахметова, мала якісь політичні перспективи. Прихильники «Опозиційного блоку» на місцях і різні місцеві партійні організації мали побачити, що вони нібито контролюють процес. Це нормальна прогнозована реакція на дії партнерів, які за їхньою спиною вирішили об'єднуватися з тими, з ким частина «Опозиційного блоку» не хоче».

В той же час, додає аналітик, це мало статися набагато раніше.

«Всі знали про ті розбіжності між двома бізнесовими групами, які були за часів президентства Януковича. Тому я не бачу ніякої сенсації», - каже експерт.

«Я не бачу тут ніякої серйозної втрати, за виключенням ресурсу, пов'язаного з каналом «Інтер». Але побачимо, як будуть далі розвиватися події», - додає експерт.