Повісити на стовпах: Монтян публічно образила українців
24.11.2018 18:30

Скандально відома блогер і адвокат з Харкова Тетяна Монтян, яка активно підтримує російських окупантів, виступила з закликали публічних розправ над проукраїнськими активістами.

Таку заяву вона озвучила під час виступу в ефірі пропагандистської програми “60 хвилин” на телеканалі “Росія 1”.

Монтян заявила, що треба стратити всіх учасників і прихильників Революції Гідності. Пособниця окупантів спробувала переконати присутніх в тому, що в Україні нібито є маса сімей, в яких стався розкол через різні політичні погляди.

“У нас є маса випадків, коли рідні брати опиняються по різні боки барикад. Ось журналісти, наприклад, Богдан і Олексій Кутепова. Богдан – повністю звихнувся майдаун. Олексій – антимайданівець. Вони таке один на одного пишуть! Вони в таких відносинах!” – заявила Монтян.

У відповідь на це польський політолог Якуб Корейба запитав у зрадниці, чи вважає вона, що її образлива лексика сприяє розвитку російсько-української дружби і братерських відносин.

“А як же! А як же! Я вважаю, що майдаунів потрібно повісити на стовпах як державних злочинців!” – негайно зреагувала Монтян, попутно брудно вилаявшись на адресу українців.