У Кременчуці невідомі обстріляли легковий автомобіль
23.11.2018 09:37

Кременчуцькі поліцейські близько 3 години ночі отримали повідомлення про те, що у Крюківському районі поблизу магазину «АТБ», розташованого по вулиці Олександра Білаша, 8, невідомі застосували зброю по автомобілю марки «Daewoo Lanos». Із заявою до правоохоронців звернувся 27-річний чоловік, передає 05366.com.ua.

Після пошкодження автомобіля невідомі зникли з місця події. Патрульні, переслідуючи злодіїв, вже на території села Чечелеве Кременчуцького району зупинили автомобіль «Skoda», за кермом якого перебував 33-річний чоловік і з ним був його одноліток.

Правоохоронці затримали цих громадян. Наразі на місці пригоди працює слідчо-оперативна група поліції, встановлюючи всі обставини. Виявлено зброю, з якої стріляли. Також на місці події знайшли і гільзи з мисливських рушниць.

Як повідомив керівник кременчуцької поліції Сергій Терела, затримані перебуватимуть під слідством. З місця події правоохоронці вилучили зброю, її направлять на експертне дослідження. Один із чоловіків раніше потрапляв у поле зору правоохоронних органів за скоєння злочинів.

Кримінальне провадження відкрито за частиною 4 статті 296 Кримінального кодексу України (хуліганство зі застосуванням вогнепальної зброї).

Також вирішується питання про затримання чоловіків порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України (затримання уповноваженою службовою особою).