Чоловікам з РФ заборонили в'їзд в Україну. Білоножко пояснив, що треба було зробити замість цього
30.11.2018 12:34

Україна заборонила в'їзд чоловікам з території Росії, а варто було б запровадити однозначну візову політику. Про це в ексклюзивному коментарі інтернет-виданню Новини України - From-UA повідомив головний редактор порталу PoloNews Євген Білоножко.

Коментуючи інформацію про те, що було заборонено в'їзд чоловікам з території Росії в Україну в умовах воєнного стану, наш співрозмовник зазначає наступне: «Мені здається, що якщо ми йдемо у ЄС, боремося з гендерною рівністю у всіх сферах, чому ми маємо дискримінувати російських жінок і таку привілею надавати тільки чоловікам? Це жартома з приводу гендерної рівності цієї заборони. А якщо поважно, то можна пригадати, що одна з найбільш затребуваних терористок, яка була особистою асистенткою Стрілкова, була жінка-снайпер, яку обмінювали на декількох українських спецназівців «Альфа». Також однією з учасниць підриву Шеремета була жінка. Я вже не кажу про традиції ФСБ, КГБ, коли жінки були складовою частиною будь-якої спецоперації».

За словами експерта, у даному випадку варто було б запровадити однозначну візову політику.

«Це було б більш ефективно, на кордоні можна було б ці візи видавати. Це не означає, що треба їх у Москві видавати. А на кордоні кожний прикордонник може собі швиденько виявити і зрозуміти, з якою ціллю приїжджає та чи інша людина», - каже Євген Білоножко.