Батько застрелив дитину, бо мати не хотіла з ним спати
03.12.2018 21:03

Чоловік під впливом наркотиків вистрілив своєму шестимісячному сину в груди, тому що його дружина відмовлялася займатися з ним сексом, каже поліція.

25-річний Майкон Салустьяно Сільва був заарештований по звинуваченню у вбивстві дитини рано вранці в середу після суперечки зі своєю 20-річною дружиною Дженіффер у своєму будинку в Луізіані.

В задній частині дивана, який стояв у вітальні, поліція знайшла пістолет 22-го калібру, а також набої до нього.

Сільва стверджував, що вживав алкоголь і курив марихуану, тому “не пам’ятає, що сталося”.

Детектив Деніел Мартінс Феррейра розповів місцевим ЗМІ: “Ми вважаємо, що підозрюваний в пориві гніву через те, що не отримав бажаного, навівши пістолет на дитину, вистрелив їй впритул у груди, коли та лежала на ліжку у їх спальні.

Мати повідомила, що чоловік її розбудив, бажаючи зайнятись із нею сексом. Вона сказала, що вона втомилася і не має бажання, тож Сільва миттєво розлютився.

Посеред сварки він вийшов попити води, але повернувся зі зброєю, яку навів на свою дружину”.

Феррейра продовжив: “Спочатку він загрожував убити Дженіфер. Вона благала чоловіка за спокоїтися, але це його ще тільки більше розлютило.

Він направив пістолет на їхнього сина, переконуючи, що йому вистачить духу вистріляти у власну дитину. Тоді він натиснув гачок”.

Сусіди, які почули крики Дженіфер, викликали поліцію близько 1:30 ночі, але офіцери не змогли визначити будинок, з якого вийшов крик, і скасували пошук.

Не бажаючи представлятися, один із сусідів заявив: “Вона (мати) відчайдушно кричала, було чути, як вона кличе на допомогу, аж раптом вона замовкла і стало спокійно”.

Приблизно через дві години після виклику поліції, до дому прибула швидка допомога, але немовля вже було мертвим.

Феррейра додав: “Ми не знаємо, чому “швидка” для дитини так довгоїхала, але мати стверджує, що після пострілу втратила свідомість і не знає, скільки часу пройшло.

Дженіфер сказала, що не пам’ятає, як кричала, тому ми вважаємо, що вона, скоріш за все, була в шоковому стані.

Коли вона оговталася, то зрозуміла, що сталося, і викликала екстренну службу, але її дитина вже була мертвою”.

Молоду пару, яка прожила разом чотири роки, друзі описували у соцмережах як “чудову” та “ідеальну”. Мішель була їх першою спільною дитиною.