«Звіт фракції Радикальної партії Ляшка – приклад для наслідування усім іншим політичним силам» - експерт
04.12.2018 08:00

Саме таку думку висловив відомий політичний експерт Володимир Цибулько на своїй сторінці у Facebook, коментуючи промову Олега Ляшка, який прозвітував про 4 роки роботи своєї фракції у парламенті.

«Коли ми хочемо нової якості політики, тоді ми повинні формувати і новітні практики» - зазначив політолог, аналізуючи дану подію. – «Адже практика публічних звітів – ознака політичної культури».

Експерт відмітив, що саме такі заходи змінюють політичний процес, і цьому повинні слідувати усі інші, якщо мають наміри щодо перемоги на майбутніх виборах.

«Колись можна було б обійтися партійним корпоративом і усі були б задоволені, однак ті часи минули. Той, хто не просто відчуває зміну часу, а своїми зусиллями творить новітню комунікацію з людиноцентричними інтенціями замість лідерського его – здобуде перемогу», - підкреслив Володимир Цибулько.

Також політолог зауважив, що важливою категорією, з якою доведеться всім рахуватися, буде державницький підхід команди Ляшка, коли фракція заради державного інтересу переступала через власне его, як би це голосування політично дорого не вартувало.

Нагадаємо, що лідер Радикальної партії Олег Ляшко разом зі своєю командою добився змін в проекті указу Президента щодо введення воєнного стану.