Чому мода на класичні ігри не зникає?
27.12.2018 11:02

Сьогодні кількість онлайн автоматів настільки велика, що гравці дуже часто віддають перевагу першому слоту, який потрапив на очі. Однак, деякі гравці намагаються проводити час лише за самими якісними розвагами. Саме такими можна назвати класичні ігрові автомати. Вони навіть сьогодні користуються величезним успіхом у гравців різного віку. А все через те, що подібні ігри відзначаються максимальною простотою та високою віддачею. Але перш ніж розбиратися із суттю подібних ігор, не буде зайвим ознайомитися з історією ігрових автоматів.

Хто відкрив слоти?

Першою людиною, яка представила азартні ігрові автомати світу, став Чарльз Фей. Саме він в 1887 році розказав про те, яку гру він сконструював. Гра мала назву Колокол Свободи та приймала вигляд простого механічного автомату с 3 барабанами та 1 ігровою лінією. На барабанах спочатку красувалися карточні символи, але згодом вони змінилися на фруктові зображення. Саме Колокол Свободи являється таким собі прототипом класичного контенту сучасності.

Конфігурація сучасних класичних ігор

Сьогодні ігрові автомати 777 теж приймають простий вигляд. Це найпростіші ігри з усього існуючого асортименту. Максимальна кількість ліній та барабанів у традиційному контенту - 5 штук. Причому лінії залишаються постійно активними, і гравець не має можливості контролювати цей показник. Але показники віддачі сповна компенсують не тільки неможливість регулювати лінії, але й малу кількість бонусних доповнень до основного ігрового процесу. Також для класичних ігор 777 характерною рисою є дуже просте візуальне оформлення. Воно не буде заважати гравцеві концентруватися на основних спінах, але буде підтримувати правильну атмосферу протягом всього розважального процесу.