Політолог розповів, на що насправді здатен Зеленський
10.01.2019 13:01

Зеленський здатен «забрати» якусь частку голосів виборців, але зовсім не таку, яку «намалювали» соціологи. Про це в ексклюзивному коментарі журналісту інтернет-видання Новости Украины – From-UA розповів політолог, історик і публіцист Олександр Палій.

За словами нашого співрозмовника, Володимир Зеленський й досі не продемонстрував нічого видатного, що встановило б його цінність як можливого президента.

«Особливо він не продемонстрував розуміння, чим живе Україна, які у неї потреби тощо. Свого часу він називав Україну повією, і це одразу на його політичних амбіціях поставило крапку, тому що багато людей життя своє ще досі віддають за країну. А коли він так висловлюється, то це означає, що він не чутливий до таких речей», - каже політолог.

«В нього немає жодної якості як для політика і жодної компетенції. Люди голосують за порожнє місце. Не голосують, а розповідають, що вони, можливо, проголосували б. А чому? У нас є такий прошарок людей, які роблять аморальний вибір. Свого часу такий вибір за Януковича становив дуже багато голосів. І ці люди нікуди не ділись за великим рахунком. Ну, крім Донбасу і Криму. Є така частка людей, які хочуть, щоб був не політик, тому що є великий скепсис і недовіра до політиків. Це одне з таких пояснень», - додає аналітик.

На думку експерта, Зеленський здатен «забрати» якусь частку голосів виборців, але зовсім не таку, яку «намалювали» соціологи.

«Я думаю, результат буде значно менший. У нас Ляшку перед минулими виборами давали 20%, і скільки він взяв у результаті? Люди говорять одне і зовсім інше роблять, коли настає момент йти до скриньки», - зазначає співрозмовник видання.