Кого бажаю, того звільняю: кадрова політика у Національному медичному університеті ім. О.О. Богомольця
15.01.2019 15:27

Майже 4 місяці тривають кадрові війни у Національному медичному університеті ім. О.О. Богомольця. За цей час тут незаконно звільнили ректора Катерину Амосову, першого заступника, керівника юридичного відділу та кількох викладачів.

Усі члени трудового колективу обурені, адже це – прямий тиск Уляни Супрун, яка хоче поставити власних маріонеток на вакантні посади, стверджує Вибір.

Річ у тому, що медичний університет – один із найуспішних навчальних закладів країни з бюджетом у 700 млн грн! Тож заволодіти цими коштами мріє чимало охочих.

За словами незаконно звільненого першого заступника Ярослава Цехмістера, усі звільнення сфабриковані. Адже його самого зняли з посади заднім числом за підписом в.о. ректора Юрія Кучіна.

Останній апелює – нібито пані Амосову поновили 8 січня поточного року, але лише на один день. У зв’язку з тим, що трудовий колектив на роботу не з’явився, усіх звільнили. Але якщо це нараді так і все чесно, чому суд став на сторону Катерини Амосової? І чому так нервує охорона та в.о.ректора пан Кучін?