Економіст пояснив, що приховано за словами Супрун про червону та чорну ікру
23.01.2019 12:34

Уляна Супрун ріже всю модель функціонування медичної корупційної системи, і її за це ненавидять. Про це в ексклюзивному коментарі інтернет-виданню Новости Украины – From-UA розповів економічний експерт Борис Кушнірук.

Голова українського МОЗ назвала міфом думку про виняткову користь чорної ікри для здоров'я людини. Уляна Супрун порадила українцям замість чорної ікри є червону. За її словами, делікатес є реальною загрозою зникнення деяких видів риб.

Коментуючи слова чиновниці, наш співрозмовник повідомляє наступне: «Супрун сказала все правильно з точки зору загального підходу європейця. Вона у багатьох наших діячів породжує ненависть тим, що вона настільки відрізняється від звичайного уявлення нашого держчиновника. І це викликає просто обурення у них, вони просто лютують, тому що вона мислить категоріями західної людини».

На думку експерта, роблячи таку заяву, Супрун навряд чи мала намір когось «потролити».

«Я готовий припустити, що вона на це дивиться просто як європеєць, якій у зв'язку з цими святами витрачає кошти на їжу. Не думаю, що вона хотіла когось образити чи посміятися над українцями», - додає аналітик.

За словами Кушнірука, вся українська медична корупційна система ненавидить Уляну Супрун, тому що «вона такими простими кроками ріже всю модель функціонування системи, в якій дехто дуже непогано себе відчував впродовж років».

«Вона насправді чим цікава для простих людей - тим, що вона дає прості поради, які ми не звикли сприймати як такі, що варти того, щоб ними користуватися. Ось, наприклад, як відрізняти простуду від грипу - я раніше не чув подібного. Іноді у наших а-ля «гуру» це викликає сміх, мовляв, що вона радить? Що, цього не знають. А насправді більшість не знає», - додає співрозмовник видання.

Важно! Материал подготовлен на основании актуальных научных и медицинских исследований и носит исключительно информационный характер. Данная информация не может быть основанием для установки диагноза или лечения. Если у вас проблемы со здоровьем, для установки диагноза обязательно обратитесь к врачу.