Нова влада запровадить мікрокредитування під 3%, - Юлія Тимошенко
30.01.2019 19:53

Нова влада має запровадити механізм мікрокредитування під 3% річних. Про це Юлія Тимошенко заявила під час розмови з підприємцями на ринку в Чернігові.

На центральний ринок Юлія Тимошенко приїхала невипадково. Тут серед торгових рядів розмістився намет із найкращими вишиванками чернігівської фабрики «Ярославна».

Дорогою до торгівельної точки Юлія Тимошенко спілкувалась з людьми. Люди скаржились на високі податки для малого бізнесу і просили аби Юлія Тимошенко посприяла захисту прав та інтересів малого та середнього бізнесу.

«Я працюю зараз тільки на те, щоб сплатити пенсійний внесок. – Бідкається підприємиця Алла. – Часто я сплачую більше, ніж заробляю. «Допоміжіть нам – малому бізнесу».

В свою чергу Юлія Тимошенко заспокоювала підприємців, що нова влада запровадить механізм кредитування під 3%.

«Важливість програми мікрокредитування була високо оцінена світом. Її розробник, професор економіки Мухаммад Юнус, отримав Нобелівську премію, - сказала Юлія Тимошенко. – Я вважаю, що мікрокредити потрібні, в першу чергу, для молоді та всіх, хто бажає займатися підприємництвом. Такі кредити мають надаватися довгостроково, без застави – на основі обов’язкового страхування ризиків та не більше, ніж під 3% річних. Тільки так у нас з’явиться можливість для розвитку. А через потужній середній клас – можливість для розвитку всієї України» - заявила Юлія Тимошенко.

Поспілкувавшись з підприємцями, Юлія Володимирівна ще довго ходила ринком. Всім посміхалась, з усіма віталась. А ще купила сала для мами та вишиванки для зятя, доньки і онучки.