Чи буде «великий скандал»: генерал розповів, про що мають пам’ятати Луценко та Гриценко
07.02.2019 09:33

Інцидент між Луценко та Гриценком не стане причиною великого скандалу. Про це в ексклюзивному коментарі журналісту інтернет-видання Новости Украины – From-UA розповів український військовий діяч, генерал-полковник Анатолій Лопата.

Коментуючи ситуацію, пов'язану з тим, що Ірина Луценко подала в суд позов проти колишнього міністра оборони Анатолія Гриценка на 2,5 мільйона гривень за «образу честі і гідності сім'ї Луценко», наш співрозмовник зазначає наступне: «Кожна людина, яка сьогодні стоїть державницьких позиціях, позиціонуючи себе як народного депутата тощо, повинна пам'ятати, що за її діяльністю, за життям сім'ї стежить не одна і не дві пари очей нашого люду. І дуже складно відповісти на питання: чому я, мої діти, мої внуки захищають державу, а інші ні? Але справедливість у цьому питанні має бути обов'язково. Не можна ляпати на загал те, що не має під собою об'єктивного підґрунтя. Не треба брехати, треба говорити правду».

В той же час, експерт впевнений, що інцидент між Луценко та Гриценком не стане причиною великого скандалу.

«Те, що люди розуміють, від чого воно йде — тому, що люди борються за одне і те ж «сиділище», це теж зрозуміло. Але ж не можна говорити під час передвиборчої боротьби про особисте. Треба говорити про людину як про потенційного керівника держави. Якби був упевнений Гриценко, що їхній син якось незрозуміло ухилився, то треба сказати про це правду. Але не треба оперувати перевіреними фактами. Це ганебно», - додає Анатолій Лопата.