Ви - наш президент і головнокомандувач, - Юлію Тимошенко в турі Україною супроводжують військові
12.02.2019 15:42

У великому турі Україною кандидата на пост Президента Юлію Тимошенко супроводжують військові, повідомляє пресс-служба ВО «Батьківщина».

На окремих мітингах представники Всеукраїнської спілки учасників бойових дій «Побратими України», серед яких є і захисники Донецького аеропорту, піднімаються на сцену, аби публічно заявити про підтримку лідера «Батьківщини» в президентській боротьбі.

«Ми сьогодні присутні тут для того, щоб сказати, що ми підтримуємо Юлію Тимошенко. Ви – наш президент і Верховний головнокомандувач», - сказав представник прикордонних військ Юрій Ганджала під час мітингу у смт Козова на Тернопільщині.

Зі свого боку Юлія Тимошенко подякувала військовим за довіру і пообіцяла, що як жінка на посаді Верховного головнокомандувача точно «ніколи і за жодних обставин не розглядатиму війну як прибутковий власний бізнес».

«Все інше, що належить робити справжньому головнокомандувачу, я робитиму! Робитиму з високою відповідальністю, честю і професійністю. Ми будемо жорстко працювати в рамках міжнародного права. Не обіцяю, що дуже скоро, але мир в Україні буде досягнуто. І Крим так само буде повернутий Україні», - запевнила Голова партії.

Нагадаємо, вперше публічно військові заявили про свою підтримку Юлії Тимошенко під час урочистого з’їзду партії «Батьківщина», 22 січня.