Журналіст Чайка розповів про «совкові комплекси» та дещо порадив Гордону
21.02.2019 08:58

Дмитро Гордон має вийти на Майдан і розповісти про «міст дружби» родичам загиблих на Майдані і на фронті. Про це в ексклюзивному коментарі інтернет-виданню Новости Украины – From-UA розповів український журналіст, ведучий політичного ток-шоу «5 копійок» Роман Чайка.

Коментуючи слова українського журналіста і телеведучого Дмитра Гордона про те, що Москва в кінцевому підсумку поверне півострів Крим Києву, наш співрозмовник зазначає наступне: «Якщо Діма Гордон разом з Дудьом ще третім візьмуть Кисельова, то нехай вони втрьох там на «мосту дружби» і танцюють на кістках. Але таких заяв робити не треба. Я думаю, що такі заяви робляться власне для того, щоб товарищ Діма мав і в майбутньому можливості заробляти гроші в медійному просторі РФ».

«Хай він зараз в ці хвилини вийде з цією тезою на Майдан, там якраз зібралися і ті, хто втратив на Майдані своїх рідних, і родичі тих, хто загинув на фронті, - хай їм повторить про міст дружби. Голосно, можна в рупор, а ми знімемо це і покажемо», - додає Чайка.

«Дмитро Гордон - це не є той об'єкт і це не є навіть колега по цеху, якого хотілось би коментувати, тому що його політична діяльність у вигляді депутатів місцевої та іншої ради і його заяви — це така вибухова суміш совкових комплексів, і мені завжди просто гидко слухати його заяви стосовно чи історії України, чи тим більше майбутнього», - резюмував журналіст.