Хмара: Влада втратила не тільки здоровий глузд, а й інстинкт самозбереження
28.02.2019 09:21

Коли так звана інтелігенція закликає голосувати за Порошенка, невідомо, що з цією державою буде далі. Про це в ексклюзивному коментарі журналісту інтернет-видання Новости Украины – From-UA розповів український націоналіст і політичний діяч, радянський дисидент, один із засновників Української республіканської партії, Герой України Степан Хмара.

Коментуючи інформацію про те, що Конституційний суд визнав неконституційною статтю Кримінального кодексу про незаконне збагачення, наш співрозмовник зазначає наступне: «Можливо, це пов'язано з виборами. Ви ж бачите, що робиться. Відверто, нахабно готуються купувати виборців. Причому влада втратила не то що здоровий глузд, а й інстинкт самозбереження. Раптом у Кабміну звідкись беруться гроші зробити до 31 березня те, що вони мали зробити півроку тому. Коли Березенко, який мав би сидіти за кримінал на виборах у 2005 році в Чернігові, сьогодні очолює один з напрямків штабу Порошенка... До речі, це більшість фракції БПП. Я дивлюсь на цих молодих циніків, просто страх бере. Вони готові знищити все заради своєї наживи, причому короткострокової. Непокаране зло багатократно поширюється».

«Я дивлюся на поведінку деякої нашої інтелігенції: що ще треба їм зробити, щоб вони протверезили? Що, треба, щоб Порошенко вже остаточно знищив Україну? І коли наша так звана інтелігенція закликає голосувати за Порошенка, я не знаю, що з цією державою буде», - додає Хмара.