Садовий вирішив таки поступитися голосами виборців на користь Гриценка
01.03.2019 14:07

Кандидат у президенти Андрій Садовий вирішив відмовитися від участі у виборах на користь Анатолія Гриценка.

Про це він сказав на брифінгу 1 березня, пише УП.

"Я прийняв рішення – я відкликаю свою кандидатуру з виборів президента і оголошую про підтримку на виборах на пост президента Анатолія Гриценка", - сказав Садовий.

За даними джерел "Української правди", зранку Садовий зустрічався з політрадою партії "Самопоміч", де визнав, що вирішив таки знятися з виборів.

"Якщо я зараз цього не зроблю, ми програємо вибори – тоді весь негатив через те, що ми не використали шанс підтримати Гриценка, ляже на нас всіх", - пояснював своїм прибічникам Садовий.

Минулого тижня на засіданні політради, в яку входять депутати Олег Березюк, Олег Лаврик, Єгор Соболєв, Оксана Сироїд, Роман Семенуха, медіаконсультант Остап Процик та заступник голови Львівської облради Параска Дворянин, всі виступили проти об'єднання з Гриценком, крім Соболєва.

Але, за даними УП, на ранковій зустрічі 1 березня ніхто не перечив Садовому.

"Поки що ніяких умов не проговорили нормально. Нас турбує, що там Корбан і Бродський, через це ми хочемо впливати на всі ключові призначення, які пропонуватиме Гриценко", - пояснили джерела в оточенні Садового.

Водночас Садовий ще не оголосив про своє рішення усім нардепам та депутатам на місцях.

Через це на 15:00 в офісі "Самопомочі" відбудеться велика нарада, де Садовий чекає усіх своїх депутатів, членів політради та керівників обласних осередків партії.