Тимошенко висловилася на рахунок Президента в Києві
10.03.2019 10:22

Кандидат в Президенти України Юлія Тимошенко закликала українців до пильності, аби аналізувати, не зважати на виборчі маніпуляції і технології недобросовісних кандидатів у Президенти. Щоб виграти «боротьбу за право України стати успішною».

Під час зутрічі Тимошенко із киянами 9 березня на Оболоні, вона констатувала: «На жаль, кланова і глибоко прогнила система в Україні, яка базується на монополії і олігократії – не змінилась жодного разу за всю історію Незалежності. А тому сьогодні іде велика боротьба за право України вперше за 28 років підняти голову і розправити плечі».

Вона переконана, перед президентськими виборами кандидати використовують системні виборчі технології і маніпуляції. Тимошенко навела приклад чинного Президента, який позиціонує себе «єдиним патріотом», в той час як інших кандидатів в Президенти називає «руками Кремля».

На думку Тимошенко, це «глибоко маніпулятивна річ і спеціальна пропагандистська технологія, яка сьогодні працює напередодні виборів».

Лідер «Батьківщини» нагадала, що також ЦВК зареєструвала 44 кандидатів у Президенти, з метою «розмити» голоси виборців.

«Ніхто не знає прізвищ цих кандидатів, вони також не ведуть виборчої кампанії. Тому що влада хоче адміністративним ресурсом, підкупом і примусом зібрати навколо чинного Президента «максимум», а щодо інші кандидатів – «розмити» голоси», – пояснила політик.

«Слід у першому турі згуртувати голоси та зробити так, щоб мафія не отримала жодного голосу», – звернулась вона.

Тимошенко також сказала присутнім, що нова недоброчесна технологія від чинного Президента – це реєстрація технічного кандидата, її двійника, як кандидата у Президенти – Тимошенка Юрія Володимировича, що згідно плану команди Порошенка «також має «відтягнути» голоси виборців».

«Це не є гідним українського Президента і політики загалом. Я звернулась до Порошенка публічно, що якщо він сильний чоловік – то має боротись із своїм опонентом чесними засобами», – заявила вона.

Тимошенко також сказала, що відсутність нумерації кандидатів у Президенти у виборчому бюлетені, рішення щодо чого ухвалила напередодні ЦВК, також може призвести до спотворення результатів виборів. Попри все перераховане, політик висловила впевненість, що нова, чесна, демократична влада переможе, і «буде дбати про національні інтереси громадян, та підніме країну на ноги шляхом провадження системних змін».

Вона нагадала, що оприлюднене нещодавно журналістське розслідування про корупцію президента та його оточення на постачанні з країни-агресора непридатних запчастин для української військової техніки за завищеними цінами засвідчило всю фальш патріотичних гасел керівництва держави.