Переваги німецьких варильних поверхонь Bosch
16.03.2019 11:00

Німецьку компанію Bosch створив у 1886 році Роберт Бош. З того часу і по сьогоднішній день техніка, яку випускає це виробництво, покращує повсякденну якість життя людей. Обладнання компанії Bosch є взірцем надійності побутової техніки та символом передових технологій. Завдяки технологіям ресурсозбереження, які щоденно розвиваються, компанія береже довкілля та робить все заради майбутнього дітей цієї планети. Для кращого життя компанія пропонує досконалі технології і високу якість продукції.

Гарантія німецької якості

Компанія bosch-home.com.ua – це офіційний представник в Україні. Він здатен гарантувати надійність, німецьку якість техніки та аксесуарів, що демонструються на сайті. Завдяки цьому ресурсу ви зможете знайти офіційних постачальників товарів, щоб замовити продукцію. У разі необхідності зможете розраховувати на гарантію та обмін товарів за європейською стандартизацією. Тому, якщо вас зацікавила варильна поверхня Bosch, купуйте її прямо зараз без жодних сумнівів.

варильна поверхня Bosch

Різновиди варильних поверхонь

Усі варильні поверхні від бренду bosch бувають:

  • газовими;
  • електричними;
  • індукційними;
  • Domino.

Газові поверхні від Bosch – це комфортні в експлуатації та безпечні пристрої. Вони забезпечують надійність та економність використання.

варильна поверхня Bosch

Електричні плити прості у використанні, надійні та стильні. З ними ви зможете економити електроенергію, вони не перевантажують мережу, за ними зручно і просто доглядати.

Індукційні пристрої більш надійні, потребують менше ресурсів, та в два рази швидше нагрівають каструлі. Тому на приготування різних страв ви витратите менше часу та електроенергії.

Domino від Bosch – це гармонійне поєднання трьох різних видів варильних поверхонь. У будь-якій послідовності ви можете скомпонувати індукційну, газову, електричну поверхні в єдине ціле. За своїм бажанням є можливість приєднати конфорку вок або справжній тепан-які. В цю плиту вмонтовані спеціальні вентиляційні модулі. Вони створені задля знищення неприємних запахів та пару в ході приготування страв.

варильна поверхня Bosch

Варильні поверхні від Bosch символізують німецьку надійність, якість та зручність у використанні. За ними просто доглядати, вони економлять ресурси. До того ж, ці пристрої досить довговічні. У гарантійних випадках їх будуть замінювати або ремонтувати за європейськими стандартами. Тож не гайте час, замовляйте німецькі варильні поверхні прямо зараз.