На Черкащині чоловіка підозрюють у вбивстві сусідів
18.03.2019 19:03

Вбивця у камуфляжній формі пробрався до будинку через чорний хід, про це йдеться у сюжеті "Надзвичайні новини", пише Про Все.

12 березня до будинку пенсіонерів вдерся чоловік. Злочинець вимагав гроші, а коли не отримав бажаного, розстріляв подружжя.

Будинок сусіда Василя Макаренка хоч і найближчий до місця трагедії, але чоловік каже, що не чув та не бачив нічого підозрілого.

Це тепер вже вся вулиця знає, але напередодні у власному домі загинуло подружжя. Пара торгувала на місцевому ринку.

- Нормальні собі жили люди. Старалися. А хтось прийшов, і зробив оце таке, - каже сусідка Любов.

Родичі губляться в здогадах. Кажуть, що пара жила скромно й великих заощаджень не мали. Роботящі, ні з ким не сварилися.

- Це якась неадекватна людина. Вони пенсіонери, які в них могли бути гроші, - каже родичка загиблих Ольга Безверха.

Поліція, яка працює на місці злочину, від коментарів відмовлялися. Про те, що на батьків скоєно напад Аліна дізналася від матері.

– Нас вбили. Виклич швидку та поліцію, – саме ці слова почула донька, якій з останніх сил змогла зателефонувати власниця будинку.

Ще у свідомості подружжя встигло описати нападника: високий, у камуфляжній формі. Увесь час, поки вбивця перебував у будинку, у сусідній кімнаті спала 90-річна мати потерпілої. Побачити злочинця вона не встигла.

Родичі підозрюють сусіда, який вживає алкоголь і не працює. Говорять, що раніше він вже бував у їхньому будинку.

Детальніше - у сюжеті.

Нагадаємо, що Пізніше на своїй сторінці у "Фейсбук" український активіст, лідер громадської організації Об'єднання «Батьків-одинаків України» Олександр Мазур повідомив, що загиблі є його близькими родичами. Убита була його тіткою, а вбитий - її чоловіком.