Тимошенко у Чернігові виступила на захист Валерія Дубіля, якого переслідує влада. ВІДЕО
23.03.2019 12:12

Юлія Тимошенко відвідавши Чернігівщину заявила, що повністю підтримує боротьбу Валерія Дубіля, передає "Високий вал".

«Ви всі знаєте Валерія Дубіля і він дуже сильно працює, як член нашої команди і вже не один рік. Сьогодні знаючи, що він один з найсильніших бійців нашої команди проти нього почали порушувати кримінальні справи. Чим більше мафія сьогодні порушує кримінальні справи, проти сильних духом людей, тим більше це означає, що саме такі люди і можуть з цією мафією боротись», - заявила Юлія Тимошенко.

За словами Юлії Тимошенко, такі люди, як Валерій Дубіль можуть боротися з мафією, яка відкриває кримінальні справи проти опонентів, натомість своїх людей не чіпає, або ж відпускає.

Як відомо 22 березня у Чернігові Юлія Тимошенко провела десятитисячний мітинг у межах Всеукраїнського передвиборчого туру.

Юлія Тимошенко переконана: для того щоб провести зміни, новій владі треба повернути довіру людей. Саме тому, за її словами, вона підписала письмове зобов’язання кандидата у Президенти перед кожним громадянином України. У цьому документі чітко визначено перелік конкретних кроків, які Юлія Тимошенко втілить в життя після перемоги на виборах.

Юлія Тимошенко запевнила: між президентськими та парламентськими виборами півроку і за цей час новий президент має показати результат.