Експерт назвав політика, який може змінити систему
27.03.2019 11:58

«​Юлія Тимошенко - єдина, хто зможе здолати систему і здійснити зміни, на які чекають українці», - цитує експерта Сергія Мацієвського сайт «Соцпортал.інфо».

На таку думку Мацієвського наштовхнув аналіз поточної політичної ситуації, програм кандидатів на перший пост країни та членів їх команд.

«Врятувати країну може тільки сильний політик, який має чітку програму дій, успішний досвід управління країною й професійну команду. Із лідерів соцопитувань таку тріаду пропонує тільки Юлія Тимошенко», - цитує видання.

Політичний клімат він охарактеризував так: «Попри усі махінації президентській команді не вдається досягнути бажаних результатів – Петро Порошенко посідає лише третє місце у президентській гонці. Про це свідчать соцопитування одразу декількох авторитетних служб. Упевнено лідирує Юлія Тимошенко».

Експерт також не виключає спроб фальшування виборів: «Усвідомлюючи, що чесним шляхом чинному Президентові вибори не виграти, його команда стала вдаватися до фальшування та підкупів. Такі факти чи не щодня викривають ЗМІ. Про це говорять не лише опозиційні політики, а й навіть міністр внутрішніх справ: вочевидь, такі масштаби вже приховати складно».

Як повідомлялося у ЗМІ, 29 березня о 15 годині Юлія Тимошенко проведе фінальний у першому турі кампанії мітинг, який відбудеться на Михайлівській площі.