Політолог: Вибори цього року мають стати визначальними для нашої держави
28.03.2019 10:44

Порошенко наголошує на тому, що він не просто веде виборчу кампанію, але й захищає українські інтереси, що, в принципі, правильно з точки зору його позиціювання. Про це в ексклюзивному коментарі журналісту інтернет-видання Новости Украины – From-UA розповів кандидат політичних наук, політичний експерт, журналіст Євген Магда.

«Логіка передвиборчої кампанії накладає свої відбитки на заяви кандидатів в президенти, але те, що Порошенко - єдиний кандидат від влади, і фактично всі інші кандидати так чи інакше борються проти нього, це факт. Я думаю, що Порошенко, наголошуючи на тому, що його головний опонент Путін, підкреслює, що на цих виборах йде боротьба за український вибір, за вибір незалежного розвитку. Власне він на «Свободі слова» заявив, що він вважає, що на сьогоднішній момент точки неповернення - це президентські і парламентські вибори, які будуть у цьому році, і вони мають бути визначальними для нашої держави, і власне на це він робить акцент», - каже експерт.

Тобто, додає політолог, Порошенко діє в межах повноважень діючого президента.

«Порошенко наголошує на тому, що він не просто веде виборчу кампанію, але й захищає українські інтереси, що, в принципі, правильно з точки зору його позиціювання», - каже Євген Магда.