Політолог розповів, як Тимошенко власноруч угробила свій рейтинг
01.04.2019 11:55

У діючих політиків було сподівання, що значна частина тих людей, які за соціологічними опитуваннями висловлювались на підтримку Зеленського, не підуть голосувати. Про це в ексклюзивному коментарі кореспонденту інтернет-видання Новини України – From-UA розповів політолог, голова Агентства моделювання ситуацій Віталій Бала.

На думку нашого співрозмовника, поточний «президентський рейтинг» Юлії Тимошенко суттєво зменшився після того, як вона «особисто вступила в перепалку з Порошенком».

«Громадяни, розчаровані в діючих політиках, спостерігаючи за тим, як відбувалося з’ясовування стосунків, перейшли до категорії «проти всіх». На мою думку, значна частина тих, хто віддав у першому турі свої голоси за Зеленського, - серед них багато тих, хто «проти всіх». Там є і малороси, як їх називають, тобто ті, хто за все хороше, щоб жити в мирі, дружити з тією же Росією. Адже у нас є певна кількість громадян, які, на жаль, не розуміють, що вони росіянами ніколи не стануть, але це їхні проблеми», - каже експерт.

«У діючих політиків було сподівання, що значна частина тих людей, які за соціологічними опитуваннями висловлювались на підтримку Зеленського, не підуть голосувати, і, в принципі, можливо, так би і сталося, але таке серйозне напруження і те протистояння, що політики зробили, воно і підштовхнуло їх піти і проголосувати», - додає Бала.