Луканов: Народ сприйняв Голобородька як реального персонажа, і у іншої частини суспільства шок
02.04.2019 10:56

Одна річ, коли є Головнокомандувач, відомий своїми плюсами і мінусами, і зовсім інша справа, коли президентом обирають персонажа, якій є героєм фільму. Про це в ексклюзивному коментарі журналісту інтернет-видання Новости Украины – From-UA розповів медіа-експерт Юрій Луканов.

За словами нашого співрозмовника, агресивна реакція одних українських виборців з приводу рішення інших може бути наслідком того, що в Україні йде війна. Але це не все.

«По-друге, це безпрецедентний випадок, коли людина стає лідером президентської гонки, де-факто не озвучуючи свою програму, не беручи участь у дебатах. Люди до такого не звикли», - додає експерт.

«Народ сприйняв Голобородька як реального персонажа, і у іншої частини суспільства шок. Мало того, лунають порівняння з якимись іншими коміками, таке бувало, що вони приходили до влади, але в інших країнах вони перед тим вели якусь публічну політичну діяльність. А тут жодних політичних дій не було, і раптом народ голосує за персонажа, якій є героєм фільму. Тобто фактично за героя фільму. Тому у незгодних може бути величезний шок від цього», - каже Луканов.

«Йде війна, і одна річ, коли є Головнокомандувач, відомий своїми плюсами і мінусами, і зовсім інша справа, коли обирають персонажа, якій є героєм фільму», - резюмував співрозмовник видання.