Якщо Зеленський та Порошенко оголосять «мобілізацію»: політолог зробив цікавий прогноз
09.04.2019 08:34

Перед штабом Петра Порошенка цього разу стоїть дуже важке завдання. Про це в ексклюзивному коментарі інтернет-виданню Новини України - From-UA розповів політичний експерт, директор Школи відповідальної політики Андрій Юсов.

На думку нашого співрозмовника, розрив між кандидатами на посаду президента України Петром Порошенком і Володимиром Зеленським скоротити можна, адже мобілізаційний резерв є у обох «фіналістів».

«Якщо порівнювати антирейтинги і недовіру до двох кандидатів, а власне там криється головний мобілізаційний резерв, то антирейтинг Порошенка і недовіра до нього сьогодні значно більше, ніж відповідні показники Зеленського, тобто мобілізаційну кампанію Зеленському легше проводити і переконувати своїх майбутніх можливих прихильників», - каже експерт.

«Безумовно, результати першого туру були приголомшливі, і психологія тут якраз скоріше на боці Зеленського, тому що результат понад 30% і понад 15% розриву між 1 і 2 місцем, а це більш 2 млн виборців, - безумовно, це такі цифри, які тиснуть на розуміння, що Порошенко дуже важко буде за такій короткий період, кілька тижнів, наздогнати свого опонента», - додає аналітик.