Що обрали українці в найскрутніший період історії країни і чи повірять вони Порошенку за 2 дні до виборів
11.04.2019 08:46

Більшість населення України не зацікавлена державницькою політикою і не згодна терпіти обмеження різного роду заради вищих цілей. Про це в ексклюзивному коментарі інтернет-виданню Новини України - From-UA повідомив головний редактор порталу PoloNews Євген Білоножко.

Коментуючи слова кандидата в президенти України Петра Порошенка про те, що він почув українців і те, що вони «не задоволені повільними реформами, низьким рівнем життя, корупцією і судовою владою», наш співрозмовник зазначає наступне: «Більшість населення України не є зацікавлені державницькою політикою і не згодні терпіти обмеження різного роду заради вищих цілей або з огляду на війну, прикладом чого є масова еміграція. В найскрутніший період історії твоєї країни переважна більшість обирає спокій, достаток і можливість заробляти гроші в сусідній країні, в тому числі в Росії і в Польщі передусім, ніж допомагати розбудовувати країну, яка, здавалось б, нарешті досягнула реальної незалежності».

«Цього тижня мали проголосувати закон про мову, і цей спіч президента трохи якось не співпадає... Враховуючи всю попередню політику, так само вона була досить однозначною і некритичною. От той здоровий прагматизм і критицизм, якого не вистачало всім нам, навряд чи він буде за нового президента Зеленського», - каже експерт.

«Чи повірять за 2 дні до виборів президенту Порошенку? Малоймовірно. На здоровий сільський розум, малоймовірно, що голова колгоспу, який чи то крав, чи то ще щось робив і перед самим звільненням з посади каже: «Слухайте, переоберіть мене на другий термін, так, як було, не буде, буде краще, але краще буде всім вам, а не мені», - додає Білоножко.