Хмара розповів, що станеться, якщо Порошенко не понесе відповідальність за свої дії на посту президента
11.04.2019 09:21

Якщо Порошенко не понесе кримінальну відповідальність за свої дії на посту президента, Україна знов ходитиме по колу. Про це в ексклюзивному коментарі журналісту інтернет-видання Новости Украины – From-UA розповів український націоналіст і політичний діяч, радянський дисидент, один із засновників Української республіканської партії, Герой України Степан Хмара.

Коментуючи слова кандидата в президенти України Петра Порошенка про те, що він почув українців і те, що вони «не задоволені повільними реформами, низьким рівнем життя, корупцією і судовою владою», наш співрозмовник зазначає наступне: «У Порошенка паніка. Але він не обіцянки повинен давати, а каятися за злочини, за колаборацію, за корупцію, яку він розвив, за брехню. Зараз йому треба думати, як врятувати свою шкуру від тюрми».

На думку Хмари, «рано чи пізно Порошенко повинен понести кримінальну відповідальність за свої дії на посту президента».

«Якщо цього не станеться, то Україна знов буде ходити по колу і не вибереться з цього багна. Хтось мусить бути покараний, очевидно, він буде першій. А далі черга є», - додає дисидент.

«Нехай заплатить податки з офшорів, які він по цілому світу розкидав. Він фактично допомагав створювати Партію регіонів… Нічого його не врятує. Зараз головне, щоб ця банда після виборів не поховалась по світах і повернула народу хоча б частину награбованого», - каже Степан Хмара.