Генерал: «Аваков - це скандальна фігура, але фігура, яка тримає удар. І це треба бачити»
08.05.2019 11:19

Позитивні зміни у діяльності МВС сьогодні помітні, але вони є заслугою не тільки Авакова. Про це в ексклюзивному коментарі журналісту інтернет-видання Новости Украины – From-UA розповів український військовий діяч, генерал-полковник Анатолій Лопата.

Коментуючи слова українського бізнесмена Ігоря Коломойського про те, що Арсен Аваков є найкращим міністром за останні 5 років, наш співрозмовник зазначає наступне: «Аваков - це скандальна фігура, але фігура, яка тримає удар. І це треба бачити. Це людина, яка може захищати себе і своє відомство і протягом 5 років демонструє свою дієздатність. Значить, можливо, треба бачити позитив і в цьому».

На думку експерта, не варто перебільшувати «прогрес у діяльності МВС», але певні позитивні зміни за часів Авакова відбулися.

«Діє поліція, яка нормально контролює дорогу. Але в той же час ми нічого поки що не зробили у справі забезпечення безпеки громадян. Те, що наші поліцейські структури потребують кадрових реформувань і кадрової підготовки - це теж треба бачити. Це тільки перші кроки на шляху до встановлення МВС», - каже Анатолій Лопата.