Чому парламент не повинен йти на поводу у новообраного президента
11.05.2019 12:09

Спонсори Зеленського хочуть розігнати парламент і почати дерібанити країну. Про це в ексклюзивному коментарі журналісту інтернет-видання Новости Украины – From-UA розповів політолог, історик і публіцист Олександр Палій.

Коментуючи звернення новообраного президента України Володимира Зеленського до Верховної Ради, у якому він заявив, що депутати діють не в інтересах країни, а у власних інтересах, тому що бояться розпуску парламенту, наш співрозмовник зазначає наступне: «На мій погляд, суть цього звернення полягає в тому, що Зеленському його спонсор терміново сказав зробити таку заяву. Чому спонсори дають такі вказівки? Через те, що вони хочуть розігнати парламент і почати дерібанити країну. Створити кризу, безвладдя, і щоб суди приймали рішення по дерібану країни».

На думку політолога, ситуація, коли уряд перебуває у підвішеному стані, а парламент знаходиться перед загрозою розпуску, є вкрай небезпечною.

«Я вважаю, що, звичайно, парламент не повинен йти на поводу у новообраного президента, тим більше, що він звертається до нього без поваги, і має призначити інаугурацію на початок червня», - додає Олександр Палій.