Луценко про звернення Зеленського: «Це треба було зробити ще 2 роки тому»
13.05.2019 11:19

Для звернень до парламенту команді Зеленського варто було б обрати більш просту, зрозумілу і законну позицію. Про це в ексклюзивному коментарі кореспонденту інтернет-видання Новости Украины – From-UA розповів народний депутат фракції «Батьківщина», активіст Євромайдану, боєць батальйону «Азов» Ігор Луценко.

Коментуючи недавнє відеозвернення команди Володимира Зеленського про достроковий розпуск Верховної Ради, наш співрозмовник зазначає наступне: «Це треба було зробити десь ще 2 роки тому, коли почалося таке грубе порушення Конституції і законів України, регламенту наприклад. А що стосується форми цього звернення, то вона особливо не має такого значення, як ігнорування законів чинною коаліцією. Тобто нинішня влада легітимізує і налаштовує її на роботу поза законом такими от речами».

На думку експерта, команді Зеленського у даному випадку варто було б обрати більш просту, зрозумілу і законну позицію: «Або бо ви протягом якогось розумного терміну формуєте коаліцію і далі працюєте, оскільки вам лишилося 4 місяці продуктивної роботи до виборів, або йдіть геть. Але такої позиції не звучить».

«Скоріш за все, команда думає власне про свої інтереси, чи варто розпускати Раду, чи не варто, замість того, щоб жорстко вимагати - давайте діяти по закону», - додає співрозмовник видання.