Проти патріарха Філарета розгорнули потужну інформаційну кампанію, - блогер
14.05.2019 10:14

Десятки матеріалів у ЗМІ, сотні дописів у соціальних мережах, тисячі коментарів: все це нагадує добре сплановану інформаційну кампанію, в епіцентрі якої – патріарх Філарет. Таку думку висловив відомий блогер Ярослав Коцюба.

«Зібрав основні тези «ТЕМНИКА», які копіюються і тиражуються із статті у статтю проти патріарха Філарета. Багато матеріалів ніби написані під копірку, що неприємно нагадує всі ознаки замовної інформаційної кампанії».

Нагадаємо, на початку травня ЗМІ стало відомо, що предстоятель Православної церкви в Україні, митрополит Епіфаній фактично уникає спілкування з патріархом Філаретом, якого ще недавно називав своїм «духовним батьком». Пізніше, відсутність діалогу підтвердив і сам Філарет.

Також, під час нещодавньої зустрічі митрополита Епіфанія з новообраним президентом Володимиром Зеленським, ЗМІ помітили, що предстоятель ПЦУ прибрав зі свого робочого кабінету портрет патріарха Філарета. В соціальних мережах такий вчинок оцінили як неповагу до засновника Київського патріархату.