Онлайн кредити в moneyveo: швидко, зручно і ефективно
20.05.2019 10:34

Moneyveo – популярний кредитний сервіс, який було створено спеціально для того, аби допомагати різним людям вирішувати їхні фінансові питання – швидко, зручно і максимально ефективно.

У яких випадках можна звертатися по допомогу moneyveo?

Як і традиційні великі банківські установи, “Манівео” допомагають людям, надаючи кредити, проте роблять це набагато простіше і лояльніше. В мікрофінансовій організації майже ніколи не запитують про призначення позики – тобто клієнт може витрачати кошти на будь-які свої потреби і не звітувати про них перед своїм кредитором.

Завдяки тому, що moneyveo працюють цілодобово, звернутися по гроші сюди можна коли завгодно – в тому числі і вночі, адже ніколи не знаєш, коли потрапиш в екстрену непередбачувану ситуацію.

Які ставки діють в moneyveo?

Відсоткова ставка – важлива складова позики. Від її розміру напряму залежить сума переплати по кредиту. Тобто чим проценти менші, тим краще. А тепер уявіть собі, що в “Манівео” перший кредит можна взяти взагалі безкоштовно! Акція розповсюджується лише на новачків, проте і в подальшому компанія намагається підбирати до кожного з позичальників індивідуальні умови співпраці і робити їм різноманітні акційні пропозиції.

Умови отримання кредитів в moneyveo

Співпрацю із даною мікрофінансовою організацією розпочати досить легко. Головне – відповідати декільком зовсім простим вимогам:

  • бути українським громадянином;
  • проживати в країні;
  • досягнути повноліття, але бути не старшим за 90 років;
  • мати постійний вільний вихід в інтернет, електронну скриньку, мобільний телефон і найголовніше – банківську картку, оформлену на власне ім’я (саме на неї буде здійснюватись переказ, то ж важливо, аби вона була оформленою на позичальника).

Для підтвердження громадянства потрібно буде надати moneyveo паспорт та ідентифікаційний код. Більше ніяких документів компанія запитувати не буде, як і не проситиме надавати заставне майно чи дані поручителів.

Чому moneyveo можуть відповісти відмовою?

Всі мікрофінансові організації славляться тим, що отримати у них позику можуть майже всі клієнти, в тому числі і ті, котрі на фінансову допомогу банку навіть не розраховують. Moneyveo дійсно лояльно ставляться до позичальників і намагаються знайти варіанти надати гроші будь-кому, хто їх потребує, проте навіть їм інколи доводиться надавати негативну відповідь. Трапляється це, зазвичай, із таких причин:

  • наявність помилки в анкеті;
  • неповністю заповнена анкета;
  • прострочена картка, на яку мав би надійти кредит;
  • незакритий попередній кредит.

Тож щоб підвищити свої шанси на отримання фінансової підтримки, позичальникам потрібно:

  • при заповненні заявки бути дуже уважними і перевіряти кожну літеру;
  • надавати правдиву інформацію про себе;
  • не залишати порожніх полів в анкеті;
  • за можливістю заповнювати навіть ті строки, що позначені необов’язковими.

Як можна розраховуватися із moneyveo?

Установа намагається зробити життя своїх клієнтів максимально комфортним, тому пропонує не тільки отримати позику, не виходячи із дому, але й скористатися одним із зручних методів повернення боргу. Серед них:

  • оплата карткою (кошти можна переводити в режимі онлайн через особистий кабінет, а списуватимуться вони із прив’язаної до акаунту картки);
  • за допомогою терміналу самообслуговування (таких знайдеться доволі багато в кожному місті, розрахуватися з їх допомогою легко, дотримуючись підказок);
  • через банківську касу (це один із найдовших, а через це і найризикованіших методів, адже гроші через банк йдуть протягом декількох днів, тобто оплатити в останній день дії кредитного договору не вийде).

Штрафні санкції при простроченні боргу

Компанія надає три пільгові дні після дедлайну, коли клієнт ще може повернути гроші без штрафів. Після ж цього відсоткова ставка збільшується, і нараховуються екстра 3% протягом 100 діб. Якщо і за цей час борг не погашається, фірма заморожує рахунки і передає справу недобросовісного клієнта до суду або колекторів.

Щоб уникнути штрафів і санкцій, требу скористатися пролонгацією кредиту. Більше про цю послугу можна дізнатися на сайті сервісу Finpanda, який знає все про кредити, кредитні компанії, особливості кредитних продуктів в них.