Розпуск Ради: що такого «важливого» встиг сказати Парубій
20.05.2019 11:43

Конфлікт між Зеленським та парламентом практично було розпочато саме сьогодні. Про це в ексклюзивному коментарі кореспонденту інтернет-видання Новини України – From-UA розповів політолог, голова Агентства моделювання ситуацій Віталій Бала.

Коментуючи інавгураційну промову новообраного президента України Володимира Зеленського і його рішення про розпуск Верховної Ради та дострокові вибори, наш співрозмовник зазначає наступне: «Я думаю, що конфлікт між Зеленським та парламентом практично було розпочато, коли він це сказав. Щоб провести дострокові вибори, треба ж ще голосувати, щоб було 226 голосів, які б цього хотіли… Треба вносити зміни до бюджету, щоб було виділено фінансування. Тобто є свої нюанси. Але фактично виклик ВР отримала, і ми ще подивимося, як вона на нього відреагує».

«Судячи з того, що встиг сказати голова ВР Парубій, що «було весело» і подякував за це, ситуація тільки зараз починає набирати обороти, і як вона розвиватиметься, буде видно, коли ми побачимо указ», - додає політолог.