23.08.2005 16:17
Во вторник, 23 августа, Городской голова Донецка Александр Лукьянченко поздравил дончан с приближающимся Днем Независимости. Как сообщает НОВОСТИ.dn.ua, это первое поздравление Лукьянченко на украинском языке. Приводим полный текст поздравления:

"Шановні співвітчизники, дончани!

Від імені Донецької міської ради та її виконавчого комітету щиро вітаю вас із головним святом держави - Днем Незалежності України!

Чотирнадцять років, прожитих українським народом з часу здобуття незалежності, були до краю сповнені різноманітними й неоднозначними подіями, злетами і розчаруваннями, здобутками і втратами.

Однак сьогодні, на зміну емоціям, негараздам і збуренням дедалі більше приходять прагматизм, прагнення якомога швидше і краще зміцнити каркас державної будівлі, власними силами, власними руками облаштувати своє життя.

В цьому плані злагоджена, безперебійна робота нашого регіону, підприємств та виробництв міста Донецька, означає для України не тільки добробут її громадян, але й процвітання всієї держави. Своєю наполегливою працею дончани роблять внесок у забезпечення стабільності української економіки, розбудову та зміцнення незалежної України.

Нам випало щастя будувати вільне життя у власному домі на своїй землі. Робімо ж це в єдиному запалі, у єдності душ і помислів! Нехай Бог благословить нас на нові звершення в ім’я дорогої серцю України і нашого рідного міста - Донецька!

Бажаю вам та вашим родинам миру, щастя та міцного здоров’я. Хай ніколи не покидає вас віра в щасливе майбутнє нашої держави, а набуті досвід та знання сприяють розвитку незалежної України".