Ляшко порівняв Зеленського з Януковичем і передрік Україні хаос
22.05.2019 14:27

Лідер «Радикальної партії» Олег Ляшко назвав Президента України Володимира Зеленського «Януковичем і узурпатором влади» та заявив, що Україну чекає реванш «Партії регіонів».

Про це він написав у Facebook, пише МІСТО.

Ляшко заявив, що Зеленський – це не самостійна фігура та може діяти в інтересах Москви.

«Указ Зеленського про розпуск Парламенту – неконституційний, незаконний і свавільний! Зеленський – як Янукович, який у 2010 році після виборів через продажних суддів КС змінив Конституцію, щоб захопити владу. Результат – убивства людей, війна і хаос! Я абсолютно впевнений, що більшість громадян чекають від нового Президента дотримання Конституції і законів України. Лише це врятує державу від хаосу і беззаконня.

Натомість Зеленський і його оточення йдуть шляхом Януковича – користуючись своїм тимчасовим високим рейтингом, намагаються рейдернути Парламент, щоб захопити владу в Україні. Це називається узурпація державної влади», – повідомив «радикал».

Прокоментував Ляшко також зустріч Президента з головами фракцій.

«Це було дуже убоге дійство! Особливо, коли Андрій Богдан смикав Зеленського за штани чи рубашку, коли той хотів щось сказати. Через кілька годин Президент призначив свого наглядача-смикача головою Адміністрації», – написав той.

Ляшко також додав, що Зеленський може діяти в інтересах Москви.

«Застерігаємо українців, що систематичне порушення новим Президентом зі старту Конституції і законів України загрожує дестабілізацією держави та керованим хаосом, не виключено – в інтересах Москви. Шабаш регіональних відьом у Раді під час інавгурації Зеленського – уперше із січня 2014 року – показав, що країна опинилась на порозі контрреволюції. Зеленський із президента надії швидко перетворюється на президента хаосу і розвалу держави», – заявив той.