В Ляшка зростає рейтинг за рахунок критики Зеленського, - експерт
24.05.2019 20:02

Рейтинг Радикальної партії та її очільника Олега Ляшка знову почав зростати. Таку думку висловив політолог Тарас Семенюк на своїй сторінці у Фейсбук.

Експерт вважає, що завдяки зайнятій позиції лідера РПЛ після президентських виборів, до позачергових парламентських виборів Олег Ляшко та його партія може стати основним конкурентом Зеленському в боротьбі за депутатські місця у Верховній Раді.

«Цікаво спостерігати за спарингом Володимир Зеленський - Олег Ляшко. Фактично перший зайшов на електоральне поле другого. Це фото промовисте. І ще памятаю перформанс Ляшка в Адміністрації Президента. Потім Зеленський на іФорумі відповів», - говорить експерт.

Політолог звертає увагу на те, що у зв’язку з тим, що електорати обидвох можуть перетинатися, критика Ляшком Зеленського спричиняє ріст рейтингу першого.

«Фактично Президент визначився з основним конкурентом і наведені вище аргументи цьому доказ, на мій погляд. Попри падіння рейтингу Ляшка на президентських виборах, за останніми підрахунками він покращується», - підсумував Семенюк.