Журналісти відшукали ще одного олігарха у «команді» Зеленського
31.05.2019 17:17

Партія президента Володимира Зеленського "Слуга народу" оприлюднила фінансовий звіт. Згідно із документом, станом на кінець І кварталу 2019 року партія мала чотири офіси у Києві, по одному в Харкові та Кривому Розі. Один зі столичних офісів " Слуга народу " орендує у компанії, яку пов’язують із родиною Суркісів. Про це пише Главком.

Йдеться, зокрема, про офіс партії, розташований за адресою вул. Січових Стрільців, буд.77.

«Вказаний офіс "Слуга народу" орендує у ТОВ "КУА "Мтір ессет менеджмент", яку пов’язують із родиною Суркісів», - зазначає видання.

"Крім того, "ЗеКоманда" користується приміщенням на вул. Січових Стрільців, яке бере в оренду у адвокатського бюро "Качура Лоєрс". Правники пустили пожити "Слугу народу" безоплатно. Звіт фіксує ці відносини як спонсорську допомогу, оцінену у 9 тис. грн щомісяця", - констатують журналісти.

Інтернет-видання «Відкрита Україна» нагадує, що раніше олігарх Коломойський розповів, що із Зеленським його познайомив Тимур Міндіч, із яким зустрічалася його донька і який тепер є співвласником "95 кварталу".

Натомість, ще декілька місяців томі, Зеленський публічно пообіцяв відмежуватися від олігархів.

"Вони (олігархи, - ред.) ніяк не повинні впливати на політичні процеси. Це жорстке правило. Вони не можуть впливати, вони не можуть купувати партії, це - кримінал. Олігархи мають бути портфельними інвесторами", - заявив новообраний напередодні І туру президентських виборів.