Політолог про якість «перших десяток» партій-лідерів: у кого найбільш серйозна і відповідальна
10.06.2019 11:19

Найбільш серйозна і відповідальна «десятка» у партії на чолі з Порошенком. Про це в ексклюзивному коментарі журналісту інтернет-видання Новости Украины – From-UA розповів політолог, історик і публіцист Олександр Палій.

Коментуючи інформацію про те, що 8 і 9 червня в Україні пройшло кілька партійних з'їздів, на яких приймалися рішення щодо формату і складу передвиборних списків, наш співрозмовник зазначає наступне: «Найбільш серйозна і відповідальна десятка, на мій погляд, у партії на чолі з Порошенком. Що стосується першої десятки Зеленського, то ми бачимо, що там люди дуже різні, з абсолютно різними принципами. Якось хаотично набрано. Хтось, очевидно, з них платив гроші, хтось, можливо, й не платив. Все це схоже на те, що якісь різні центри прийняття рішень».

Список Вакарчука, на думку експерта, «трошки неприємний».

«Вакарчук зараз мав шанси вдаватися до всіляких експериментів, він міг поставити туди людей дуже яскравих, які відрізняються якимось успіхами, досягненнями… А натомість склалося враження, що там зібрали людей з однієї організації або з кількох громадських організацій. Тобто, туди понасаджували своїх людей, хто більш підтримує ці громадські організації», - каже аналітик.

«З Тимошенко все ясно. Вона просто захотіла стартувати останньою, тому що запам'ятала урок, коли почала раніше за всіх, а результат отримала відомий», - додає експерт.