Межигір'я-2. Журналіст розповів, чому вважає зустріч Зеленського у «Заліссі» доволі дивною
11.06.2019 10:44

Таке враження, що хтось попросив, щоб про зустріч Зеленського з журналістами у лісі багато не розповідали. Про це в ексклюзивному коментарі інтернет-виданню Новости Украины – From-UA розповів український журналіст, ведучий політичного ток-шоу «5 копійок» Роман Чайка.

Коментуючи першу open space і off records зустріч президента України Володимира Зеленського з журналістами, яка відбулася в заміській резиденції «Залісся» та активно обговорюється у соцмережках, наш співрозмовник зазначає наступне: «Про цю зустріч відомо рівно стільки, скільки виклали декілька журналістів на своїх сторінках у Фейсбук, тобто фотографії і буквально 2-3 слова. Здивувало декілька речей. Було легке дежавю: таке відчуття, що в Межигір'ї показують пеньочки».

За словами журналіста, в цій ситуації найбільш засмучує те, що зустріч практично не обговорювалася.

«Таке враження, що хтось попросив, щоб ніхто нічого не коментував, не розповідав. В попередні декілька років ми були розбалувані тим, що блогери ходили на такі зустрічі, і одразу потім з них кожен змагався, хто цікавіше викладе певні аспекти. Тут складається враження, що обговорювався запуск ядерних ракет, тому всіх попросили, як колись КГБ, про невиїзд і нерозголошення», - додає наш співрозмовник.

«Я не говорю зараз, не коментую, що частина людей, які сиділи там поруч, зазвичай ніколи б не сіли на одному гектарі навіть удобрювати врожай фекаліями, а тут раптом представники реальних ЗМІ дивились на «зливні бачки» і абсолютно спокійно й толерантно сиділи поряд. Але право їсти лайно ложкою - законне право кожного українця», - каже журналіст.