Письменник про скандал з «брендами»: Рівень висловлювань президента - це рівень «95 кварталу» на сцені
19.06.2019 11:31

Гумор «95 кварталу» розрахований на гопоту, на людей малоосвічених і далеких від культури. Про це в ексклюзивному коментарі інтернет-виданню Новости Украины – From-UA розповів український письменник Віталій Капранов.

Коментуючи скандал навколо слів Володимира Зеленського про привабливість України для туристів і про те, що українські жінки є «туристичним брендом», наш співрозмовник зазначає наступне: «Справа у тому, що рівень висловлень нашого президента - це рівень «95 кварталу» на сцені, це не найвишуканіший, не найінтелігентніший продукт. Це продукт, розрахований на гопоту, на людей малоосвічених і далеких від культури».

За словами письменника, Володимир Зеленський «потрапив в пристойне товариство», але, незважаючи на це, «йому неможливо пояснити, чому так не варто говорити».

«Він сказав, що чоловіки теж бренд, а особливо жінки. Чоловіки теж бренд - це приємно, нам, чоловікам, приємно бути брендом, а ось жінкам щось не дуже приємно. Можливо, це фемінізм, можливо, це перекіс в інформаційному просторі, але бачите, чоловіків це не заціпило, як жінок», - додає Капранов.