Політолог: Тимчук був офіцером з великої літери. Повірити у «необережне поводження зі зброєю» доволі важко
20.06.2019 09:45

Українське суспільство має дізнатися правду про загибель народного депутата Дмитра Тимчука. Про це в ексклюзивному коментарі журналісту інтернет-видання Новости Украины – From-UA розповів кандидат політичних наук, політичний експерт, журналіст Євген Магда.

Коментуючи інформацію про загибель народного депутата і координатора групи «Інформаційне опір» Дмитра Тимчука, наш співрозмовник зазначає наступне: «Звістка справді страшна. Я Дмитра знав, і це дійсно був офіцер з великої літери. Повірити, що людина вчинила такий самостріл, просто загинула через необережне поводження зі зброєю під час достатньо рутинної процедури, мені особисто доволі важко. Тим більш важко те, що Тимчук понад 5 років був на передовій інформаційної боротьби з Росією і мав бездоганну репутацію в цьому сенсі».

«Дуже хотілось би, щоб суспільство отримало перш за все правду з приводу цієї трагедії, бо якщо наше суспільство не отримає правду, то це буде означати, що ми знов зазнали не лише страшної людської втрати, але й поразки саме в інформаційній війні. І це правоохоронці мають усвідомлювати», - додає експерт.