25.06.2019 13:24

Микола Негрич

Запровадити програму “Комфортний двір”, яка включала би у себе комплексні ремонти в дворах київських багатоповерхівок, пропонує депутат Київради Микола Негрич. Про це він розповів журналістам.

Негрич пропонує шляхом відмови від точкових ремонтів повністю оновити двори в спальних районах столиці.

“Іноді ми бачимо, як в одному із дворів повністю замінили асфальт, встановили лавки, зробили ремонт у під’їздах. Що іще потрібно, аби двір був повністю оновлений? Додати встановлення освітлення, облаштувати сміттєві майданчики. І матимемо зразковий двір. Тому я пропоную формувати список ремонтів саме виходячи із того, що ми маємо повністю оновити двори киян, а не розтягувати там роботи на кілька років”, - зазначив Микола Негрич.

Він також додав, що вже сьогодні у Києві ремонтують прибудинкові території, міняють лавки та встановлюють освітлення.

“Цього року депутати виділили на ремонти в столиці майже 5 мільярдів гривень. Ці гроші підуть і на заміну вікон, і на ремонти ліфтів, і на асфальтування прибудинкових територій. Якщо ми будемо проводити ці ремонти комплексно, а не бігти латати там, де вже горить – матимемо кращий результат”, - переконаний депутат.

Нагадаємо, що Микола Негрич став ініціатором встановлення камер на спортивних майданчиках у школах. Депутат переконаний, що таким чином можна вберегти майданчики від вандалів, які часто під час літніх канікул розпивають на території школи алкоголь і псують новий інвентар.