Експерт про «30 днів Зеленського»: Сонце так само сходить і заходить, як і за кожного іншого президента України
26.06.2019 09:33

Довгоочікуваний візит Зеленського в США продемонструє, як буде розвиватися Україна. Про це в ексклюзивному коментарі інтернет-виданню Новини України - From-UA повідомив головний редактор порталу PoloNews Євген Білоножко.

За словами нашого співрозмовника, Володимир Зеленський - це президент, який не має підтримки парламенту в країні з парламентсько-президентською формою правління, і який фактично обмежений в будь-яких діях.

«Майбутні парламентські вибори - це, мабуть, єдина заслуга, яку можна записати на користь президента, оскільки він, не зважаючи на об'єктивні і суб'єктивні чинники, домігся дочасних виборів парламенту», - зазначає Білоножко.

Також наш співрозмовник звертає увагу на те, що не зважаючи на виборчі декларації, Володимир Зеленський не відходить від міжнародній політики Порошенка.

«Нинішній президент фактично продовжує говорити тими ж самим словами, декларувати ті ж самі позиції, які декларував Порошенко. І це втілює оптимізм», - каже експерт.

«Ну і очікується його візит до США. Мені здається, це найвагоміше досягнення протягом цього місяця, але це теж певним чином заслуга попереднього президента. Цей візит в США буде, на мою думку, продемонструє, яким буде все майбутнє президентство Зеленського і як буде розвиватися Україна», - додає журналіст.

«Взагалі ж, протягом цих 30 днів керованість країни не зменшилась, не зважаючи на відставку уряду та інші декларації. Сонце так само сходить і заходить, як і за кожного іншого президента. В той же час, очікувалось більшого розчарування серед людей, або меншої керованості від президента Зеленського, але ми бачимо, що так чи інакше людина з поза системи не втрачає контроль, а тільки набирає обертів в контролі над державою», - резюмував співрозмовник видання.