На Чернігівщині виборці висловили недовіру кандидату в нардепи від партії «Народний Фронт» Кодолі. ВІДЕО
08.07.2019 11:58

Днями у селищі міського типа Варва , що на Чернігівщині, відбулася зустріч народного депутата України від партії “Народний Фронт” Олександра Кодоли із виборцями. Про підсумки зустрічі на своїй сторінці у Facebook розповів представник Всеукраїнського об’єднання добровольців Вадим Йовенко.

Зустріч пройшла напружено. Жителі села та представники об'єднання поставили Кодолі низку доречних запитань, на які останній відповіді не мав.

Так, нардепа попросили підбити підсумки його чотирьох річної діяльності у Раді, розповісти про те, що він зробив для Чернігівської області, маючи на руках депутатський мандат, будучи в правлячій коаліції Верховної Ради та перебуваючи в партії колишнього прем'єр-міністра Арсенія Яценюка (2014-2016 роки).

У свою чергу Кодола назвав питання провокативними, а добровольців АТО обізвав провокаторами.

"... кричав, що ми провокатори, забувши, що перед ним ті, хто воював, коли воно крало", - пише Йовенко.

Врегулювати ситуацію намагалася голова Варвинської селищної ради Валентина Саверська-Лихошва. Втім, у неї це не вийшло. Жителі села висловили недовіру Кодолі, і останній разом зі своєю свитою охоронців, був вимушений покинути захід, залишивши учасників зустріч зі своїми проблемами сам на сам.